Gevraagd: Buitenpatroon

In 2014 rondde ik de masters civiel- en strafrecht af aan de Universiteit Leiden met daarbij enkele vakken van de masteropleiding ondernemingsrecht. Enkele maanden voordat ik afstudeerde ben ik begonnen als juriste bij een vakbond alwaar ik tot op heden met veel plezier werk. 


Graag zou ik op korte termijn beginnen aan de beroepsopleiding zonder dat ik hiervoor van baan wissel. Om dit mogelijk te maken zijn mijn werkgever en ik aldus op zoek naar een buitenpatroon. Ben of ken jij de door mij gezochte patroon laat me dit dan middels een persoonlijk bericht weten.

Bij voorbaat dank 

Groet C SKosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-01-2017 om 21:57u
Door:C.S.
Bekeken door: 1130 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Rotterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Rotterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.